BOYI-Prototypen. Uw Betrouwbare Verwerkende Partner

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

BOYI PROTOTYPE MANUFACTURING CO.,LTD. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China BOYI PROTOTYPE MANUFACTURING CO.,LTD. certificaten
BOYI heeft een professioneel team en levert op tijd. Wat meer de kwaliteit en de prijs is zijn concurrerend. De naverkoopdienst is mijn favoriet.

—— John Smith

Profiel QC


● Beheer & Bezitsveiligheid
Elk project en kleine partij zijn onder controle en geregistreerd, is elke procedure welomlijnd en geregistreerd. Wij zullen duidelijke het werk instructies gebruikend foto's en instructies creëren; De regelmatige update en communiceert met klant wordt gebevolen. Wij zullen ons beste proberen om misverstand te verminderen en het risico te verhinderen om het probleem op het laatste moment te weten te komen.
Alle arbeiders moeten goed zijn - opgeleid alvorens de werkplek in te gaan.
Alle documenten worden goed gecontroleerd en geregistreerd. De werkdocumenten worden geregistreerd en moeten naar documentcontrole zijn teruggekeerd nadat het project heeft voltooid. Wij kennen het belang om uw intellectuele eigendom te beschermen, beloven wij om elke stap zorgvuldig en ernstig te beheren.

 

● Kwaliteitscontrole
Ons team wordt gewijd in technologische ontwikkeling en is zorgvuldig in procesontwerp en de definitie, wordt u verzekerd hoog om te worden - de kwaliteitsdiensten van ons. De volledige reeks diensten omvat de lijst van de inspectiecontrole, afmetingsmetingen, functioneel en de pre-assemblagetest en de analyse, dalingstest, technisch advies koppelen, enz. terug Wij zullen deze het delenverlof doen ervoor zorgen onze fabriek in goede kwaliteit.

Certificaten
 • China BOYI PROTOTYPE MANUFACTURING CO.,LTD. certificaten

  Standaard:SGS

  Aantal:CANEC1714482301

  Uitgiftedatum:2017-07-31

  Scope / Range:PC

  Uitgegeven door:SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd. Guangzhou Branch.

Contactgegevens
BOYI PROTOTYPE MANUFACTURING CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. Andy MOU

Tel.: +86 138 0238 6961

Direct Stuur uw aanvraag naar ons